Här får du information om köpvillkor

Kontakta oss

Kontakta prenumerationsansvarig gun.andersson@arenagruppen om ditt ärende gäller Arena Magasin eller atlas@arenagruppen.se om ditt ärende avser ordrar från Bokförlaget Atlas eller Premiss Förlag. Vill du komma i kontakt med Arenagruppens medarbetare? Klicka här

Priser 
Samtliga priser hos Arenagruppens webbshop är angivna i svenska kronor inklusive moms. Vid eventuella prisändringar i butiken gäller det pris som är aktuellt vid kundens beställning.  Säker betalning görs i samarbete med företaget DIBS. Betalningen sker på en säker webbsida hos DIBS. Efter betalningen kommer du tillbaka till denna sida.

E-böcker
Arenagruppens e-böcker görs externt med hjälp av Publit. Här beställer du våra e-böcker.

Information
För att handla hos Arenagruppens webbshop krävs att du är 18 år, annars måste du ha målsmans godkännande för att få handla. Beställning som göres i annan persons namn utan dennes medgivande, eller på annat sätt som medför att vi lider ekonomisk eller annan skada polisanmäles. Vi försöker att förmedla så rättvisa och informativa bilder av våra produkter som det bara är möjligt, men vi förbehåller oss för tryckfel, fel i information, samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. All bildinformation på våra sidor skall ses som illustrationer, vi kan ej heller garantera att bild återger varans exakta utseende.

Orderbekräftelse 
En automatisk orderbekräftelse skickas till den e-postadress som uppgetts vid beställningen. Ordernumret på denna bekräftelse ska alltid anges vid kontakt med oss angående din order.

Leveranstid
Arenagruppen skickar beställningar från huvudkontoret i Stockholm och via Förlagssystem. Om du beställer böcker skickas dessa från Arenagruppens distributör Förlagssystem. Under normala förhållanden skickas din beställning inom 7 dagar. Om du inte har fått din beställning inom 7 dagar, kontakta oss. Skicka ett mejl till gun.andersson@arenagruppen.se, och kopiera webmaster@arenagruppen.se

Porto och fraktkostnad
Du ser kostnad för porto i din varukorg innan du bekräftar din order.

Ångerrätt/Öppet köp/Bytesrätt
Om du vill returnera någon produkt till oss och få tillbaka erlagt köpeskilling, ombedes du kontakta oss inom 14 dagar efter det att produkten levererades till dig. Glöm inte att lämna ditt namn, telefonnummer samt ordernummer. Observera att bytesrätt/öppet köp inte gäller när du handlar ur vårt reasortiment. Kontakta oss alltid innan du återsänder din vara och ange vilken vara det gäller. Köparen står själv för returfrakten vid ångrat köp eller byte och varan ska vara oanvänd samt befinna sig i samma skick som varan gjorde vid leveransen. Observera att ångerrätten inte gäller nedladdade e-böcker, då dessa pga. sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Personuppgifter
Arenagruppen skyddar dina kunduppgifter enligt Personuppgiftslagen (PUL). Dessa uppgifter används endast i vårt kundregister för att underlätta kontakten mellan oss och kunden.